MÃLAYÃ ORGANICS

Mãlayã Organics

 100% naturlig skjønnhetsmerke av høyeste kvalitet. Mālayā Organics består av botaniske, villdyrkede, biodynamiske og etisk fremstilte ingredienser. Alle produktene er pakket fulle av aktive naturlige botaniske ingredienser, som er naturlige næringsstoffer og kjent for sine ekstraordinære egenskaper i å oppnå en ungdommelig glødende hud og hår.

Mālayā Organics formulaer er lette, silkemyke og pakket fulle av essensielle næringsstoffer, som jobber med kroppens egne naturlige oljer og derfor ikke tetter porene. Produktene trekker raskt inn i huden og sørger for at huden holder på fuktigheten gjennom hele dagen.

 Mālayā Organics ønsker at alle kundene får oppleve det beste av naturlige ingredienser og oppnår en glødende, sunn og nydelig hud.
 

Produktene er for alle hudtyper både fet og tørr hud, eller ung og voksen. Men det er også veldig bra for deg som har akne eller akneutsatt hud, eller om du har eksem  eller psoriasis, og sensitiv hud, og ikke minst sensitiv eller flassete hodebunn eller tørt hår.

Produktene er håndlagde i små partier, for å bevare ferskheten og de inneholder phytonutrients plantekstrakter og tilsatt for å sikre den ulimate potensen og effekten. De gjennoppbyggende blandingene er intrikat sammensatt og fullstappet med næringsrike planteoljer og essenser, som er svært antioksidante, anti inflammatoriske og elastisitetsfremmende egenskaper.
De spesielle blandingene i alle produktene reparerer og beskytter både huden og håret, og etterlater dem silkemyke, rolige og fornyet. Dette må bare oppleves.
 
De aromatiske blandingene vekker sansene dine og letter sinnet. Dette er lidenskap og kjærlighet I hvert eneste produtk, ment for å inspirere deg til å være god mot deg selv og kroppen din. Dette er ikke «billigprodukter» med rimelig fremstilte kjemikalier og etterligninger, dette er ekte vare, av sjelden kvalitet.
 

love yourself and the skin you’re in!™

Malaya » Er en krans av blomster, fri for syntetiske ingredienser, som holder huden din ung» – Det er vår filosofi, det er vårt navn.


Mālayā Organics ønsker at alle kunder får oppleve det beste av naturlige ingredienser og at de oppnår en glødende, sunn og frisk hud.


Ta kontakt med oss om du ønsker å bli forhandler av Mãlayã Organics – Fredrik Bjørgan | Epost: [email protected]  |  Telefon + 47 48 10 54 09

SPRÅK
Skroll til toppen