Vår visjon

Å bidra til en god hudhelse for alle, er vår visjon. Skreddersydde hudpleieregimer med naturlig aktive ingredienser er løsningen. Naturen har alltid en løsning, og vi må ta vare på den.

DCO Scandinavia`s Visjon.

Naturen er mektig og den gir oss alt vi trenger. Selv i medisinen kopierer man formulaer fra naturen, på grunn av sine mektige egenskaper og effekt.

Våre varemerker har naturlige aktive ingredienser, effektive og av høyeste kvalitet som bidrar til en god hudhelse.

Gode og effektive ingredienser og hudpleieregimer bidrar til god hudhelse.

Innovativ teknologi  er også viktig for å utvikle de beste produktene og for å ha god effekt for både huden, kroppen og sjelen vår.

Naturlige kroppsprodukter og naturlig makeup kan også bidra til en bedre hudhelse, og helsen generelt.
Naturlig makeup uten kjemiske tilsteninger og fargestoffer, bidrar også til en bedre hudhelse.
 
DCO Scandinavia vil alltid ha som en målsetning om å tilby de beste naturlige skjønnhetsproduktene, som finnes i market, i flere kategorier som utfyller hverandre.
 
 Vi ser f. eks at trenden med zero waste, ocean friendly, veganske og plastikkfrie produkter er økende og vi vil lansere flere slike produkter i fremtiden.  Produkter som er effektive og trygge å bruke. Fra baby til moden hud.
 

Våre merkevarer bidrar til en bedre helse, hudhelse og tar vare på naturen.  ❤❤❤

 

100% Pure – et av verdens mest miljøvennlige og dedikerte selskaper med  innovative formulaer, som gir den reneste og mest effektive hudpleien, frukt pigmenterte makeupen, hårprodukter og kropp/velvære produkter. 

Wooden Spoon er et sterkt voksende merke som har fått mye oppmerksomhet de siste årene. Spesielt de naturlige solkremene har gjort at salget har eksplodert og flere har fått opp øynene for dette fantastiske merket. Naturlige, økologiske rene produkter for hele familien.

Hej Organic er vårt «yngste merke» men som har vokst kraftig i flere Europeiske land. Med sitt kule design, naturlige ingredienser og rimelig prispunkt har de klart  å få flere til å gå inn i den «naturlige skjønnhetsverden»

Les mer om våre varemerker her >>

Ta kontakt med oss om du ønsker mer informasjon eller ønsker å bli forhandler.

Contact information : Fredrik Bjørgan | Phone + 47 48 10 54 09 or send an email to [email protected]

SPRÅK
Skroll til toppen