HEJ ORGANIC

HEJ ORGANIC Naturkosmetikk for alle som bryr seg om hva de påfører huden og hvordan produkter også påvirker miljøet.

Naturlige skjønnhetsprodukter laget for den nye generasjonen som er opptatt av miljø, kvalitet og design.
 
HEJ ORGANIC kombinerer det å lage naturlige produkter av høy kvalitet med et moderne design og ingredienser fra en rettfferdig og bærekraftig produksjon. Produktene er 100% veganske og økologisk sertifiserte av NATRUE.
 

Hej Organic ble grunnlagt i 2016 og lansert i 2017 og har siden da hatt en eventyrlig reise i Europa –  og er nå endelig i Norge!

“Vi har forpliktet oss til en sertifisert naturkosmetikk, fordi dette er den eneste måten å oppnå en standard for naturlige kosmetiske produkter. Vi ønsker å sikre mer åpenhet, bærekraft og sikkerhet i det kosmetiske/ skjønnhetsmarkedet i verden” Hej Organic

Serien CACTUS var den første som er basert på Prickly Pear Oil (kaktuspære) og Cactus Flower Water og Argan olje – med flere pleiende ingredienser. Prickly Pear en svært bestandig Kaktus som trenger lite vann, men som innholder svært fordelaktige egenskaper for huden. 

Serien SENSITIVE er spesielt utviklet for en sensitiv hud, med blant annet Hampolje og havreekstrakter som roer ned huden, holder på fuktighet og reduserer rødhet og irritasjon, samtidig som den balanserer huden.

Serien NAKED er den siste på stammen, en serie spesielt utviklet for fet hud og uren hud. Svært rensende og anti inflammatorisk, samtidig som den gir mye fuktighet som er viktig for å balansere fet og uren hud.

More LOVE Cosmetic.

 

Hej Organic vil fremskynde utviklingen og bruken av naturlig kosmetikk. De ønsker å gi naturkosmetikk et nytt utseende, mer attraktivt og tilgjengelig for flere. Hej Organic er design, økologisk sertifiserte og effektive ingredienser til en god pris.
 
 

 

Hej Organic har hudpleie, hårpleie og kroppspleie for alle hudtyper. Økologisk sertifisert av Natrue.

 

Ta kontakt med oss om du ønsker å bli forhandler av HEJ ORGANIC – Fredrik Bjørgan | Epost: [email protected]  |  Telefon + 47 48 10 54 09

SPRÅK
Skroll til toppen