Zero Waste – plastfrie produkter

En av de sterkeste trendene vi ser i skjønnhetsindustrien er bruuk av nedbrytbar emballasje, og ikke minst zero waster og plastfrie produkter. Det kommer mer produkter i markedet, som heller ikke inneholder vann, for at man skal unngå å frakte vann over halve kloden. Man tilsetter vannet selv og aktiverer produktene på den måten, når de skal brukes.

Flere av merkene våre har en klar profil på dette. Ben & Anna Natural Care, 100% Pure, Super Seeds, Wooden Spoon og Waterclouds har både plastfrie produkter, zero waste og nedbrytbar emballasje.  Waterclouds hårpleie kommer også som refill og også bli plastfrie.

Merk også at flere av våre merker benytter bioplast som emballasje, det er nedbrytbart og laget av sukkerrør, maisstivelse og vegetabilske oljer.

Få oversikt over alle de plastikk frie og zero waste merkene - ta kontakt fredrik@dco.no

SPRÅK
Scroll to Top