Wooden Spoon

Wooden Spoon er ikke bare et merkenavn – det er en livsfilosofi.

Wooden Spoon tror på synergien mellom naturen og menneskene, og jo mer vi tar vare på naturen og setter pris på det den har å gi oss, jo mer vil vi få tilbake.

Wooden Spoon er ikke bare økologiske og naturlige – alle ingrediensene er svært nøye valgt ut og er testet over mange år. Vi er så stolte over disse fantastiske produktene og mener de har en helt eksepsjonell høy kvalitet. De er helt rene og fulle av aktive og fordelaktive ingredienser for hud og hår. Wooden Spoon har gjennom sin kjærlighet til menneske, tatt et høyt etisk ansvar.

Dette er fundamentet og bakgrunnen for alle produktene i denne serien. Wooden Sppon er inspirert av ideen om å tilby det reneste og beste, som finnes og tar genuint vare på huden.

Wooden Spoon kombinerer rå og uprosesserte organiske oljer, med eksklusive ekstrakter. De gir ikke bare følelsen av velvære over hele kroppen og ansiktet, men de er også veldig effektive i å opprettholde en ren, sunn, revitalisert, og ikke minst myk hud. Produktene er så rene, og trygge, at du kan spise dem. Wooden Spoon er fremstilt med en høy kvalitet- og miljøvennlig teknologi, for å beskytte de naturlige ingrediensene på en maksimal måte. Dette er produkter du bare forelsker deg i… som vi gjorde med en gang vi prøvde dem.

Wooden Spoon er alt fra hudpleieprodukter, oljer, kremer, solbeskyttelse, lipbalmer, til kroppsprodukter og hårpleie. Body Butter`ene bare smelter på huden din…

Bli forhandler? Kontakt oss :

DCO Scandinavia – Telefon +47 48 10 54 09 – [email protected]

LES MER OM WOODEN SPOON NEDENFOR

Bli forhandler av Wooden Spoon? Kontakt oss :

DCO Scandinavia – Telefon +47 48 10 54 09 – [email protected]

SPRÅK
Skroll til toppen