Wooden Spoon solkremer sertifikater og dokumentasjon av SPF

Wooden Spoon solkremer er naturlige, økologisk sertifiserte og har dokumentert SPF.

Mattilsynet har testet solkremer for UVA/UVB og en av solkremene til Wooden Spoon har kommet ut med et avvik, og vi vil informere og berolige alle om dette.

  • Testen fra Mattilsynet gjelder ikke solkremene, som vi selger fra Wooden Spoon.
  • SOLKREMENE FRA WOODEN SPOON ER HELT TRYGGE OG HOLDER DEN FAKTOREN DE SKAL. DETTE DREIER SEG OM ET AVVIK, og ikke generelt for solkremene.
  • Solkremen som ble testet hos Mattilsynet er ikke innsendt av verken oss eller Wooden Spoon, men en aktør som har paralell importert solkremene og utgitt seg for å være distributør. 
  • Vi vet ikke hvordan den har vært oppbevart, når den ble kjøpt og holdbarheten på den som ble testet. Men vi vet at da resultatet forelå, bad de ikke om B -t est eller C test, som er vanlig når et avvik oppstår. De har ikke gjort noe for å finne ut hva avviket var eller dokumentere solkremen. De trakk det partiet som det gjaldt og skal ikke være tilgjengelig i markedet lenger.
 
  • Wooden Spoon har stilt alle solkremene til disposisjon for nye tester og er igang med å teste alle solkremene hos Eurofins, som er samme test laboratorium som Mattilsynet bruker. I mellomtiden kan du lese tester her.
  • Solkremene fra Wooden Spoon er 100% naturlige, Økologisk sertifiserte og trygge i bruk.
    Solkremene fra Wooden Spoon holder den faktoren som står på.
 
 
Testing av solkremer mattilsynet wooden spoon
SPRÅK
Skroll til toppen