Mor og Barn

For mange vekkes interessen og valget om å bruke naturlige produkter og ingredienser, når de får barn. Barna er sårbare og avhengige av at vi tar godt vare på dem.

Vi ønsker alle  at barna våre skal få en ren og trygg start på livet sitt,  og har man barn, er det naturlig å søke mer informasjon og «gå over til» naturlige og rene produkter.

 

 

Etterhvert finner mange ut at naturen har de sterkeste og kraftigste ingrediensene, som gjør godt for både huden, kroppen og sjelen vår, og som er trygge å bruke. Kunnskapen og utviklingen av kvalitetsmerker innen naturlig skjønnhetsprodukter har økt kraftig de siste årene, og våre merker er nøye utvalgte, akkurat med tanke på at vi må ta vare på oss selv og planten vi bor på.

Du kan være trygg på at kun det beste er godt nok, hos oss.

DCO Scandinavia AS har et stort utvalg
naturlige produkter for mor og barn.

Wooden Spoon, BUBBLES for Kids og Lallabee er varemerker som har produkter spesielt utviklet for den delikate huden til babyer og barn. Trygge og gode produkter vi trygt kan anbefale.

Selger du produkter til baby og barn, og ønsker å utvide med kvalitetsmerker, som er trygge og spesielt tilpasset barna, er du velkommen til å ta kontakt med oss, og vi gir deg all informasjon du trenger.

Kontakt info: Fredrik Bjørgan | phone + 47 48 10 54 09 eller send en epost til [email protected].

SPRÅK
Skroll til toppen