Skreddersydde hudpleieregimer – gir sunn og frisk hud

100% PURE

DCO Scandiavia AS har vært partner med 100% Pure siden 2010. Da var dette merket ganske ungt, men har vokst til en milliard bedrift på disse årene. De er et av verdens største naturlige varemerker og digitalt rangert som #1 for eksempel i India. Det vokser i rekordfart pga sine innovative formulaer og effektive produkter og vil bli et av de viktigste naturlige merkene også i Skandinavia de neste årene.

100% Pure er kjent for å være det «purest there is» og har en klar visjon- to purify the world. Dette er et svært innovativt selskap, som kombinerer kunnskap, teknologi og kun de reneste, aktive ingrediensene. 

100% Pure har hudpleieregimer for alle hudtyper, tørr, fet, moden og problemhud.  I tillegg er det hårpleie for alle hårtyper, også sensitiv hår og hodebunn. Ikke minst er 100% pure kjent for sin pantenterte frukt pigmenterte makeup. En makeup som er helt unik, og virkelig går under navnet Skin Care Makeup.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon eller ønsker å bli forhandler.

Les mer om 100% Pure her>>

Wooden Spoon

Wooden Spoon er produsenten bak de svært populære naturlige solkremene med usynlig sink, som har fått oppmerksomhet over hele veren. De har også en hel rekke andre nydelige produkter og produktkategorier.

Wooden Spoon som selskap er ikke bare opptatt av naturlige ingredienser og miljøvennlig produksjon. Dette er en livsstil og noe som er 100% gjennomført hos dem. 

De har fått utmerkelser i flere land pga sine rene og effektive formulaer og har produkter for hele familien. 

Hudpleieproduktene er oljer/serum og kremer, for alle hudtyper.

De har egne produkter for baby og barn, alt fra solpleie og håndvask, dusj og bad, shampoo, bleiekrem osv.

De har en egen solpleieserie som også har fått priser.  Hudpleie, kroppspleie og solpleie og oljer, for hele familien. Du kan være trygg når du bruker Wooden Spoon.

Les mer om Wooden Spoon her >>

HEJ ORGANIC

Hej Organic er et tysk hudpleiemerke, som også vokser med rekordfart i Europa. Med sitt freshe design, naturlige aktive ingredienser og ikke minst et veldig godt prisbilde, appellerer dette merket til både unge og voksne.

En av ideene bak merket er at man ønsker å gjøre naturlig hudpleie kult og attraktivt, uten at det koster for mye.

Hej Organic har produkter for alle hudtyper, og behov.

MALAYA ORGANICS

Eksklusivt hud og hårpleiemerke, med 100% naturlige ingredienser av høyeste kvalitet. Dette er også kun naturlige ingredienser og kjent for sine effektive produkter og helt herlige dufter. Produkter som har fått mye oppmerksomhet pga sine gode resultater mot eksem og andre hudtilstander.

Malaya Organics gir luksusfølelsen og resultater i tillegg. Dette merket har alt vi elsker. De ser helt nydelige ut, har kun naturlige ingredinser, de føles bare så deilig på, og ikke minst de gir resultater. 

Ta kontakt med oss om du vil vite mer om dette merket. Les mer om Malaya Organics her>>

YOU & OIL BEAUTY AND WELLNESS.

You & Oil er et indisk inspirert naturlig skjønnhet og velværemerke som bygger en bro mellom psykisk og fysisk velvære, miljøansvar, det holistiske og din hudhelse.

YOU & Oil inneholder de beste ingrediensene som er å oppdrive. YOU & OIL ønsker at produktene skal være tilgjengelig, forståelige og og passe for alle aldre. Og produktene er selvsagt cruelty free.

Ser du etter gode hudpleieprodukter, ta kontakt med oss, så hjelper vi deg i mål. Send en epost til Å[email protected] eller ring + 47 98 21 66 84. (Åse er produkt ansvarlig og vår ekspert på disse merkene).
SPRÅK
Skroll til toppen