100% PURE

100% Pure

100% Pure er en av de reneste kosmetikkmerkene i verden. 100% naturlige, veganske produkter. Gründerne bak merket Susie Wang, James Wang og Ric Kostick er  opptatt av  å utvikle de mest effektive og reneste produktene. De brenner for å ta vare på naturen, miljøet og er vært opptatt av å ivareta dyr. 100% Pure har blitt svært populært, og fått mye oppmerksomhet rundt i verden for sine innovative formulaer.

Visjon

100% Pure startet i Napa Californaia i 2005, men holder nå til i Silicon Valley. 100% PURE® er et økologisk kosmetikk selskap, som kun fokuserer på å tilby sunn hudpleie, hårpleie, frukt pigmentert make up, samt kropp og velværeprodukter. Produktene er fullstendig frie for skadelige ingredienser. 100% PURE® er en sunn og helt naturlig produktserie bestående av næringsrike og sunne skjønnhetsprodukter, som kun bruker ingredienser av høyeste kvalitet. 100% naturlig og 100% cruelty-free og vegansk. Alle produktene er 100% frie for kunstige farger, kunstige dufter, syntetiske kjemikalier og tilsetningsstoffer. Det er skjønnhet, like rent som det er mektig og virkningsfullt. Truly 100% Pure.

Ingredienser

Ingen parfymer eller kunstige dufter, produktene dufter fantastisk med dufter av ekte frukter, essensielle oljer og ekstrakter. Det finnes Ingen kjemiske konserveringsmidler i disse produktene, derimot bruker de egne utviklede konserveringsmidler som kaprifol, timian, oregano, rosmarin, lavender med flere. De er proppet fulle av frukt og grønnsaker og velgjørende ingredienser, med en høy andel av antioksidanter og vitaminer for hud og hår. De har flere patenter blant annet Fruit Pigmented® make up, med farger fra ekte frukt, bær og grønnsaker.

Some of the magic - 100% Pure products

100% Pure er en stor serie med produkter innen hudpleie, hårpleie, kroppspleie, frukt pigmentert makeup og annet tilbehør. Ta kontakt for mer informasjon, prislister og bilder.

You are welcome to contact us if you need more information or want to become a retailer.

DCO Scandinavia AS – Telefon +47 48 10 54 09 – [email protected]

SPRÅK
Skroll til toppen