OM DCO SCANDINAVIA AS

DCO Scandinavia AS  er et norsk distribusjonsselskap, som holder til i Oslo. Vi selger varemerker til det nordiske markedet.

Vi har lager i Oslo og har fleksibel og rask levering av varer. .

Du er velkommen til å ta kontakt med oss, om du ønsker mer informasjon om våre varemerker eller ønsker å bli forhandler. Denne siden vil bli en forhandlerportal i løpet av Q3 – 2024, hvor forhandlere også kan handle direkte via portalen, etter en godkjennelses prosess.
 
Kontaktinformasjon:  Fredrik Bjørgan | Telefon : + 47 48 10 54 09 eller send en mail til  [email protected].

SKIN HEALTH BEAUTY PRODUCTS - FORDI VI BRYR OSS OM DIN HUDHELSE

DCO Scandinavia AS representerer en rekke ledende kvalitetsmerker. Vi har merker og proukter innen hudpleie, hårpleie, kropp og velvære produkter, i tillegg til Makeup og interiør produkter.

Vi er veldig opptatt av kvalitet og naturlige aktive ingredienser. Ingen av merkene er selvsagt testet på dyr.

Naturlige aktive ingredienser, som er gode for vår hudhelse, kropp og sjel er vår fokus hver eneste dag, og for alle våre varemerker.

Våre varemerker gir resultater. De ser bra ut, de føles bra å bruke, og ikke minst de er effektive og leverer de resultatene man ønsker å oppnå.

DCO Scandinavia AS representerer flere kvalitetsmerker i Skandinavia, blant annet  100% Pure, Wooden Spoon, Hej Organic,  YOU & OIL og Bubbles for Kids.

Les mer om merkene våre her  >>

DE VIKTIGE INGREDIENSENE

Antioksidnater og vitaminer

Vi er spesielt opptatt av de gode ingrediensene og ytelse av produktene. Vi har et stort utvalg av 100% naturlige og økologiske merker, og har også stort utvalg av veganske produkter.

Skin Health Beauty Products  betyr ikke bare hudpleie, men også makeup og tilbehør. Makeup har vist seg å være en av de verste bidragsyterne til dårlig hudhelse, og kan gi både kviser og uren hud og allergier. Makeup kan forverre hudtilstander og det å bruke riktig makeup. kan gi en mye bedre hud.

100% Pure har flere innovative produkter, blant annet patentert Frukt Pigmententert makeup. Ikke bare er produktene laget av næringsrike ingredienser, men fargene er fra frukt og bær, rike på Anti oksidanter og vitaminer. Skin Care makeup på sitt beste.

Naturen har en løsning – alltid.

 
Les mer om våre kunderløfter og etiske retiningslinjer. Du skal være trygg når du jobber med oss. LES MER HER

Ta kontakt om du vil vite mer eller ønsker å bli forhandler:

Kontakt informasjon: Fredrik Bjørgan | Telefon + 47 48 10 54 09 eller send en epost til [email protected].

SPRÅK
Skroll til toppen