YOU & OIL

You and OIl
You and Oil - Beauty & Wellness

You & Oil

You & Oil er et indisk basert velvære og hudpleie merker som bygger broen mellom emosjonell og fysisk velvære med det miljøansvar, det holistiske og mest av alt, det som gir den beste hud- og kroppslige helsen.

You & Oil har sitt eget laboratorium, og produserer disse transformatoriske organiske og naturlige essensielle oljene, kosttilskudd og kvalitetshudpleie. De utvikler alle produktene for å lege, lindre, forbedre velvære og gi kraft til både voksne og barn gjennom alle de fordelaktige ingrediensene de bruker.

You & Oil ønsker å være der for alle, og lager derfor produkter for alle aldre og er selvsagt cruelty Free. Trenger du naturlige midler for søvnløshet, angst, humørsvingninger og andre følelser, sjekk ut den emosjonelle serien KI – for både barn og voksne.

Har du ønske om å redusere fine linjer og rynker og stramme opp huden? Beauty Shoot `ene er utviklet for å lege huden og gjennopprette den naturlige gløden. Ønsker du en detox, se etter Food Supplements (kosttilskuddsoljene), som forbedrer helsen fra innsiden og renser blodet. 

Det er viktig å øke biotilgjengeligheten til ingredienser, og det er derfor You & Oil bruker mikroinnkapsling og hydrolyseringsteknologi. De blander og vitenskapelig formulerer produktene, for å øke den daglige velvære for kropp og sinn

Organiske, plantebaserte skjønnhets- og velværesamfunn i 25 land elsker og stoler på You & Oil sine prisbelønte formler og emballasje.  Nå får du endelig You & Oil også i Norge!

Beauty shots by You & Oil

You are welcome to contact us if you need more information or want to become a retailer.

DCO Scandinavia AS – ta kontakt Åse Hanken, +47 98 21 66 84 [email protected] 

SPRÅK
Skroll til toppen