Ibizaloe

 

Ibizaloe – økologisk dyrket Aloe Vera produkter fra IBIZA

Aloe Vera har vært brukt til alt fra lindring av sår og solbrenthet til muskelverk i århundrer. Det finnes mange Aloe Vera produkter på markedet, men man merker at det er stor forskjell på effekten. Veldig mange produkter har ikke den effekten de påstår eller forventer av Aloe Vera produkter.

Ideen til Ibizaloe ble startet etter at de testet ingrediensene i mange kjente merker, som sa de hadde Aloe Vera som hovedingrediens, og det sjelden viste seg å stemme. Faktisk viste det seg at mange produkter, som påsto inneholdt 100% Aloe Vera, kun inneholdt 2% Aloe Vera.

Ibizaloe® er et selskap, som er dedikert til å selge naturlige kosmetiske produkter, som inneholder 100% økologisk dyrket Aloe Vera fra Ibiza.

Ibizaloe gjør de fantastiske egenskapene til Aloe Vera planten tilgjengelig, produktene er rene og økologiske, og inneholder ikke parabener, PEG og er ikke testet på dyr.

Ibizaloe har sin egen Aloe Vera plantasje på Ibiza og sikrer den økologiske dyrkningen av plantene. Ibizaloe har blitt den ledende produsenten av Aloe Vera på Ibiza og er det eneste selskapet som selger 100% ren og naturlig Aloevera. Ibizaloe har produkter i 6 ulike kategorier, helse, ansikt, kropp, solprodukter, for men og oljer. Hver kategori har flere ulike produkter, og alle innholder 100% naturlig Aloe Vera for Ibiza som sin

Dette er et lite utvalg av produktene fra Ibizaloe

Ta kontakt med oss for mer informasjon og prislister

SPØRSMÅL? Kontakt oss :

DCO Scandinavia – Telefon +47 48 10 54 09 – Fredrik@dco.no

SPRÅK
Scroll to Top