BUBBLES for BARN

BUBBLES for barn


BUBBLES er et naturlig hår- og kroppspleiemerke for babyer og barn. BUBBLES jobber for en verden, der vi sammen, unge og gamle, tar vare på planeten. BUBBLES ønsker å bidra til at barn lærer hvorfor og hvordan de kan ta vare på planten vår. Siden barna er vår fremtid, er det nødvendig å starte tidlig. BUBBLES fokuserer på å gjøre barn klar over hva som skjer til alt, som «forsvinner» ned sluket, og hvilken påvirkning det har på miljøet.

Ta vare på planeten vår


BUBBLES sine produkter er laget av kun naturlige og organiske ingredienser. Når man bruker disse produktene, finnes det ingen skadelige stoffer, som finner sin vei ut i miljøet vårt. Produktene er biologisk nedbrytbare. Emballasjen er en biobasert PE emballasje, som kommer fra biologisk nedbrytbar sukkerrør plastikk. Dette bidrar til å redusere karbonutslipp og beskytter miljøet som våre barn skal vokse opp i. Flaskene har en økonomisk pumpeflaske, som gjør det lett å dosere akkurat det du trenger, og ikke bruke mer enn nødvendig. BUBBLES er sertifisert av Natrue.org

Barna elsker BUBBLES

BUBBLES synes det er viktig at barna elsker produktene og viser entusiasme rundt dem. Under utvikling var barn med hele veien, og var med på valg av både design og duftene:

BUBBLES tar vare på barna våre - og planeten

Fortell barna våre hvor viktig det er å ta vare på planeten vår

BUBBLES produktene har et design på flaskene, som viser økosystemet vårt, fra barnet sitter i badekaret, hvor vannet går ned i sjøen, hvor noen «kjente» figurer bor. Man vil jo at de skal leve godt der de bor. Den viser også hvordan vannet går opp i luften og havner tilbake til vårt drikke – og badevann.

Bli forhandler? Kontakt oss :

DCO Scandinavia – Telefon +47 48 10 54 09 – [email protected]

SPRÅK
Skroll til toppen