Ben & Anna Naturlige deodoranter

Hvem er Ben & Anna?


Etter å ha levd det gode liv i Berlin, bestemte Ben & Anna seg for å forlate den urbane jungelen. Hun var gravid og de bestemte seg for å flytte på landet til Hessian Homland. Som et strengt vegansk par, har de alltid vært oppmerksom på hvordan de har levd og hva de har spist. Handlevanene deres har alltid vært dominert av bærekraftig og økologiske produkter. Og når det gjelder kosmetiske produkter, har de alltid stolt på at naturen kan gi det beste.

De har alltid vært på jakt etter en god og effektiv naturlig deodorant. Den måtte være vegansk og den måtte ikke være testet på dyr. Den skulle være uten aluminium og det var umulig å finne noe som var bra nok og som ikke kostet altfor mye. Så Ben & Anna bestemte seg for å lage sin egen deodorant, som kun inneholdt naturlige ingredienser og som var parabenfrie. Ben & Anna`s deodoranter kan brukes a både menn og kvinner, og etter en lang utviklingsprosess har de klart å lage disse deodorantene, passer for begge kjønn og som er helt naturlige og parapenfrie. De er lette å påføre og behagelige på, og viktigst av alt, de fungerer.

Ben & Anna Natural Care har også en egen serie innen tannpleie. Natural Dental Care, som består av 3 ulike tannkremer, to tannpulver og et munnskyllevann. Alle levert i resirkulert glass. Du kan lese mer om det her >>

As a strict vegan couple we have always paid close attention to what we consumed. We had long been searching for a suitable deodorant for us but could not find it. So we decided to develop our own deodorant which is solely based on ingredients of natural origin. After several attempts, and a lot of time and tinkering, we were ready to launch the new deodorant, which we are very proud of.

Bli forhandler av Ben & Anna ? Kontakt oss :

DCO Scandinavia – Telefon +47 48 10 54 09 – Fredrik@dco.no

SPRÅK
Scroll to Top