SUPER SEEDS

Super Seeds by Wooden Spoon

Hvor finner man de mest kraftfulle ingrediensene til huden og kroppen vår? 

Jo, i naturen. Har du hørt om super mat, eller superfrø? Disse små matkomponentene, som gir en enorm næring til huden, kroppen vår og som bekjemper aldring og en rekke andre helseproblemer i vårt moderne levesett. Hvert eneste frø er en ledende stjerne i å gi næring, vitaminer, mineraler eller de mest kraftfulle antioksidantene som finnes idag. Noen av dem er så vanskelig å utvinne, at det er kun nylig at man kan finne dem på markedet.

Ideen bak denne nye ansiktspleieserien er å finne de mest verdifulle og virkningsfulle ekstraktene, og kombinere dem sammen i en perfekt symfoni – og skape den mest avanserte naturlige næringsike ansiktspleie noensinne laget.

Super Seeds består i dag av tre ulike serier, for sensitiv hud, normal til tørr hud og normal til fet hud. Det er en ansiktsrens, et ansiktserum og et øyeserum, med kun de beste og mest effektive og næringsrike oljene for alle hudyper. Alt fra produksjonen og selv utvinningen av oljene gjøres under svært omstendig og miljøvennlig metode, oljene er aldri i kontakt med metaller og oppbevares på mørke flasker, som hindrer lys å forringe oljene.

Super Seeds By Wooden Spoon

Super Seeds serien består av 3 oljer per hudtype, Normal til fet, tørr eller sensitiv hud

  • Cleansing Oil
  • Anti Aging Facial Serum
  • Anti Aging Eye Serum

Naturen har en løsning - alltid!

Super Seeds er en egen hudpleieserie utviklet av Wooden Spoon, som holder til i Sofia i Bulgaria. De har ikke naturlige produkter kun som en visjon, men det er en livsstil. De mener at man ikke bør påføre kroppen produkter du ikke ville spist. De har en svært etisk og bærekraftig produksjon, dyktige og erfarne dermatologer og kjemikere, som setter kvalitet og ytelse høyt. Wooden Spoon har fått flere utmerkelser i Europa og finnes nå i over 20 land og har produkter for både babyer og barn og hele familien.  

Vil du bli forhandler eller ønsker mer informasjon, er du velkommen til å ta kontakt :

DCO Scandinavia – Telefon +47 48 10 54 09 – [email protected]

SPRÅK
Skroll til toppen