Ibizaloe
30. juli 2017
Ben & Anna Natural Deodorant
30. juli 2017

Wooden Spoon

Wooden Spoon er ikke bare et merkenavn – det er en livsfilosofi. Wooden Spoon tror på synergien mellom naturen og menneskene, og jo mer vi tar vare på naturen og setter pris på det den har å gi oss, jo mer vil vi få tilbake.

Wooden Spoon er ikke bare økologiske og naturlige – alle ingrediensene er svært nøye valgt ut og er testet over mange år. Vi er så stolte over disse fantastiske produktene og mener de har en helt eksepsjonell høy kvalitet. De er helt rene og fulle av aktive og fordelaktive ingredienser for hud og hår. Wooden Spoon har gjennom sin kjærlighet til menneske, tatt et høyt etisk ansvar.

Dette er fundamentet og bakgrunnen for alle produktene i denne serien. Wooden Sppon er inspirert av ideen om å tilby det reneste og beste, som finnes og tar genuint vare på huden.

Wooden Spoon kombinerer rå og uprosesserte organiske oljer, med eksklusive ekstrakter. De gir ikke bare følelsen av velvære over hele kroppen og ansiktet, men de er også veldig effektive i å opprettholde en ren, sunn, revitalisert, og ikke minst myk hud. Produktene er så rene, og trygge, at du kan spise dem. Wooden Spoon er fremstilt med en høy kvalitet- og miljøvennlig teknologi, for å beskytte de naturlige ingrediensene på en maksimal måte. Dette er produkter du bare forelsker deg i… som vi gjorde med en gang vi prøvde dem.

Wooden Spoon er alt fra hudpleieprodukter, oljer, kremer, solbeskyttelse, lipbalmer, til kroppsprodukter og hårpleie. Body Butter`ene bare smelter på huden din…

Super Seeds by Wooden Spoon

Hvor finner man den mest kraftfulle næringen til huden og kroppen vår? Jo, fra naturen. Har du hørt om Super Seeds, eller Super Frøene? Disse små matkomponentene, som gir en enorm næring til huden, kroppen vår og som bekjemper aldring og en rekke andre helseproblemer i vårt moderne levesett. Hvert eneste frø er en ledende stjerne i å gi næring, vitaminer, mineraler eller de mest kraftfulle antioksidantene som finnes idag. Noen av dem er så vanskelig å utvinne, at det er kun nylig at man kan finne dem på markedet.

Ideen bak denne nye ansiktspleieserien er å finne de mest verdifulle og virkningsfulle ekstraktene, og kombinere dem sammen i en perfekt symfoni - og skape den mest avanserte naturlige næringsike ansiktspleie noensinne laget.

Super Seeds består i dag av tre ulike serier, for sensitiv hud, normal til tørr hud og normal til fet hud. Det er en ansiktsrens, et ansiktserum og et øyeserum, med kun de beste og mest effektive og næringsrike oljene for alle hudyper. Alt fra produksjonen og selv utvinningen av oljene gjøres under svært omstendig og miljøvennlig metode, oljene er aldri i kontakt med metaller og oppbevares på mørke flasker, som hindrer lys å forringe oljene i

Bli forhandler? Kontakt oss :

DCO Scandinavia - Telefon +47 48 10 54 09 - Fredrik@dco.no

Bli forhandler? Kontakt oss :

DCO Scandinavia - Telefon +47 48 10 54 09 - Fredrik@dco.no