BEARD JUNK
30. april 2014
100% PURE
27. april 2014

MARIO BADESCU

  • TaskSuspendisse fermentum erat. Duis consequat tortor. Mauris ut tellus a dolor. Suspendisse nec tellus.

Mario Badescu Established 1967

Mario Badescu tilbrakte mange år som forsker i laboratoriet og testet sine innovative produkter i salongen sin. Resultatet av alt det harde arbeidet, kan fortsatt sees i dag. Mario Badescus botanisk-baserte hudpleieserie, er den samme, fagmessig utviklet for å holde huden din frodig og vakker. Mario Badescu Skin Care er stolte av å fremdeles kunne tilby de samme personlige, skreddersydde hudpleiebehandlingene og at de har så mange signaturprodukter som fungerer på så mange hudproblemer og hudtilstander.

Visjon

Da Mario Badescu gikk bort, ønsket selskapet å være trofast mot Mario Badescu sin visjon."Å lyse opp verden med våre velprøvde hudpleieprodukter og behandlinger, for å kunne gi kundene den vakre og sunne huden ethvert menneske har krav på." Dette er grunnen til at kjendiser rundt om i verden fortsatt elsker deres produkter og ansiktsbehandlinger. Tusenvis av mennesker nyter i dag en sunn og frisk hud, som et resultat av Mario Badescus produkter.

Kjendisenes favorittmerke - tilgjengelig for alle

Svært mange kjediser har offentlig takket Mario Badescu for å reddet huden deres, gjort huden sunn og levende. Mange av dem frekventerer Mario Badescu sin eneste hudpleiesalong i verden, som ligger i New York. Dette er en virkelig erverdig hudpleiesalong. Fra talkshowverten Martha Stewart til P. Diddy og Kylie Jenner, og alle derimellom, så er Mario Badescu kjendisliste en "who`s who" i underholdningsindustrien.

Kylie Jenner bruker Mario Badescu Drying Lotion

Etter at realitystjernen Kylie Jenner fra "Keeping up with the Kardashians" snappet om at hun bruker Drying Lotion på kvisene sine, har enda flere fått opp øynene for dette effektive kvisemiddelet. Det er mange flere Hollywood kjendiser som sverger til Mario Badsecu, alt fra Jennifer Aniston, Charlize Theron, Sarah Jessica Parker, Martha Stweart, Ophrah Winfrey og mange mange andre, har uttalt deres bruk av merket. Drying Lotion er bestselger i alle 40 land hvor Mario Badescu selges og er svært popluært også her i Norge.

Mario Badescu - alle har rett på en ren og pen hud!

Mario Badescu`s rennomerte hudpleiesalong i New York - flere kjente Hollywood stjernes går der regelmessig, og mange av Mario Badescu`s produkter har blitt "ikon" produkter og bestselgere i over 40 land.
Dette er svært populære produkter og noen av Mario Badescus bestselgere over hele verden.
Ta kontakt med oss for mer informasjon, trenger bilder til omtaler og blogger, eller hvis du ønsker å bli forhandler

SPØRSMÅL? Kontakt oss :

DCO Scandinavia - Telefon +47 48 10 54 09 - Fredrik@dco.no