Ben & Anna Natural Deodorant
30. juli 2017
BEARD JUNK
30. april 2014

BODHI HERBAL SPA COSMETICS


Bodhi Herbal Spa Cosmetics

Bodhi Herbal Spa Cosmetics kommer fra det eksotiske landet Thailand, velkjent for sine spa, eksotiske strender og massasje. Produktene er laget etter gamle tradisjoner og kunnskap om urter, kroppspleie og jordens egenskaper. Gleden av fysisk velvære, ritualer og egen omsorg, daterer seg tilbake til den gamle filosofien om buddhismen. De tankene virket fornuftige før i tiden, men har blitt spesielt viktig i dagens stressede samfunn. SPA og velvære, avslapning og mindfullness, har blitt viktig for mange, hvor egentid iblant er for luksus å regne. Bodhi kombinerer rike urteoppskrifter og rene essensielle oljer og planteekstrakter.

Visjon

Bodhi bringer Spa- og velværefølelsen hjem til deg. Utseende, kvalitet og ytelse, og ikke minst dufter og følelser er essensielt i hele Bodhi Herbal Spa serien..

Ingredienser

Det finnes ikke skadelige, kjemiske ingredienser i Bodhi Cosmetics. Bodhi inneholder ikke SLS; SLES; parabener, propylene glycol, vaselin eller kunstige farger. Bodhi produkter er produsert i henhold til GMP-standarder (Good Manufacturing Practices) og er sertifisert av FDA i Thailand. EU-produkter er registrert i europeisk database for kosmetikk - CPNP (Cosmetic Product Notification Portal). Mesteparten av materialet kom fra grønn økonomiog bærekraftige plantasjer, og i samsvar med RSPO-sertifisering. Ingen av Bodhi produktene er ikke testet på dyr.

Bodhi bringer SPA- følelsen hjem

SPØRSMÅL? Kontakt oss :

DCO Scandinavia - Telefon +47 48 10 54 09 - Fredrik@dco.no