MARIO BADESCU
29. april 2014
LALLABEE
23. april 2014

100% PURE


100% Pure

100% Pure er en av de reneste kosmetiske serier i verden. 100% naturlig, veganske produkter, hvor grunderne er spesielt opptatt av å ta vare på naturen og miljøet og brenner spesielt for å ta vare på dyr. 100% Pure er en stor serie, innen hudpleie, kroppspleie, hårpleie og make up, dette merket har blitt svært populært og vokst veldig mye de siste årene, i tråd med menneskers fokus på det rene og veganske. 100% Pure er en stor serie, med mange bestselgere og spenennde produkter.

Visjon

100% Pure startet i Napa Caifornaia i 2005, men er nå i Silicon Valley. 100% PURE® er et økologisk kosmetikk selskap som kun fokuserer på å tilby sunn hudpliee, frukt pigmentert make up, samt kropp og velværeprodukter. Produktene er fullstendig frie for skadelige ingredienser. 100% PURE® er en sunn og helt naturlig produktserie bestående av næringsrike og sunne skjønnhetsprodukter, som kun bruker ingredienser av høyeste kvalitet. 100% naturlig og 100% cruelty-free, og alle produktene er 100% fri for kunstige farger, kunstige dufter, syntetiske kjemikalier og tilsetningsstoffer. Det er skjønnhet, like rent som det er mektig og virkningsfult. Truly 100% Pure.

Ingredienser

Ingen parfymer eller kunstige dufter, produktene dufter fantastisk av ekte dufter av frukter, essensielle oljer og ekstrakter. Ingen kjemiske konserveringsmidler, men benytter egne utviklede konserveringsmidler som kaprifol, timinan, oregano, rosmarin, lavender med flere. Proppfulle av frukt og grønnsaker, og har en høy andel av antioksidanter, som er anti aldrende og anti innflammatorisk. 100% Fruktpigmentert make up, med kun fargepigmenter fra ekte frukt og grønnsaker.

Vi elsker 100% Pure

100% Pure er en stor serie med produkter innen hudpleie, hårpleie, kroppspleie, frukt pigmentert makeup og annet tilbehør.

Ta kontakt for all informasjon, prislister og bilder. P>